Saturday , 20 April 2019

VEMENDJA NDAJ ARSIMIT PROFESIONALE

Në Shkodër kemi një rol shumë të rëndësishëm të arsimit profesionale dhe kemi kërkesa nga strukturat akomoduese për të punësuar profesionistë. Kështu u shpreh nga Shkodra ministri i mjedisit, Blendi Klosi, teksa mori pjesë në një bashkëbisedim me nxënës të degës së Hoteleri-Turizmit, në shkollën profesionale “Hamdi Bushati”.

Sipas Klosit, ka kërkesa jo vetëm nga hoteleritë në Shkodër, Velipojë, Shëngjin, por edhe nga rajoni, Kroacia, Mali i Zi. Klosi shoqërohej në këtë takim nga prefekti i Qarkut Shkodër, Valdrin Pjetri dhe deputeti Ditmir Bushati.

Lexoni dhe kete

ZONAT E MBROJTURA, 900 NDERTIME PA LEJE

Ne zonat e mbrojtura te Shkodres si ne Velipoje, fshatrat rreth liqenit te Shkodres si …