Breaking News

VENDET PER PERSONAT ME AFTESI TE KUFIZUAR “ZAPTOHEN” NGA AUTOMJETET

Bashkia Shkoder ka vendosur prej disa ditesh shenjat ne vendet ku mund te parkojne personat me aftesi te kufizuar. Saimir Beqiri, kryetar i shoqates se invalideve Shkoder vlereson kete nisem te ndermarre nga Bashkia Shkoder. Sipas tij, vendosja e shenjave ka qene teper e nevojshme. Por, kreu i shoqates se invalideve Shkoder, thekson se personat me aftesi te kufizuar e kane te veshtire te levizin ne qytet.

Por, nga ana tjeter, parkimi ne keto shenja qe i perkasin kesaj kategorie eshte pothuajse i pamundur. Pamjet e tregojne qarte nje fakt te tille, pasi drejtuesit e automjeteve parkojne mbi keto shenja, te pasheqetesuar nga policia.

Lexoni dhe kete

BIZNESET DO DEKLAROJNE NE ETIKETEN E MALLRAVE VLERAT USHQIMORE

Një vendim i qeverisë shqiptare detyron tashmë Operatorët e Biznesit Ushqimor që të deklarojnë në …