Tuesday , 18 February 2020
Breaking News

“VENDI NDODHET NË SITUATË TË JASHTËZAKONSHME”

Vendi ndodhet në një situatë të jashtëzakonshme, por mund t’iu them se do të vijojmë të komunikojmë me qetësi me qytetarët shqiptarë për t’i ndërgjegjësuar për rëndësinë që ka mbrojtja e Kushtetutës. Sapo të kthehem në zyrë do autorizoj Blushi të publikojë spotin e parë sepse Kushtetua është mjaft e rëndësishme”. Kështu u shpreh presidenti Ilir Meta, pas daljes nga prokuroria e Tiranës.

Për rreth një orë e 20 minuta presidenti Ilir Meta është marrë në pyetje në Prokurorinë e Tiranës lidhur me padinë ndaj kreut të KED, Ardian Dvorani.

Lexoni dhe kete

75-VJETORI I KRYENGRITJES ANTI-KOMUNISTE TË KËLMENDIT

Partia Demokratike ka kujtuar 75 vjetorin e kryengritjes anti-komuniste të Kelmendit, si një lëvizje opozitare …