VENDIMI I RI PËR PAGESËN E PËRSONAVE ME AFTËSI TË KUFIZUAR

Në një prononcim për mediat, drejtorja e shërbimit social në Qarkun Shkodër, Valbona Tula, ka folur për vendimin e ri për përfitimin e pagesës për përsonat me aftësi të kufizuar. Sipas VKM-së së re, tashmë kempi do të merret në qendër.

Tula foli edhe për vendimin që nëse një invalid qëndron më shumë se 3 muaj jashtë vendit i hiqet kempi, ku theksoi:

Lexoni dhe kete

HAPET PIKA KUFITARE MURIQAN – SUKOBINË

Lëvizja është normale dhe qytetarët i janë gëzuar hapjes së kufirit si nga ana e …