Wednesday , 21 February 2018

VENDIMI PER SKEMEN E RE TE NDIHMES EKONOMIKE

Me ne fund eshte shpallur edhe vendimi per skemen e re te ndihmes ekonomike per 5 bashkite e Qarkut Shkoder. Keshtu jane derguar 2 listat, ajo fituese dhe jo fituese drejt Drejtorise se Sherbimit Social. Drejtorja e kesaj Drejtorie ne Qarkun Shkoder, Valbona Tula i ben apel qytetareve, qe nuk kane arritur piket e mjaftueshme, per te aplikuar edhe njehere sepse sistemi eshte i hapur deri me date 14.

Ato qe jane fitues duhet te vijojne proçedurat e tjera te kesaj skeme.

Sipas Tules, administratoret luajne nje rol kyç ne skemen e re, prandaj duhet te bashkepunojne ne menyre te rregull me Drejtorine e Sherbimit Social.

Lexoni dhe kete

NDIHMA DHE USHQIME PËR SHTËPINË E FËMIJËS 6–16 VJEÇ NË SHKODËR

Ambasada Kineze në vendin tonë ka dhuruar këtë të hënë disa ushqime dhe ndihma të …