VENDIMI I QEVERISE: 27 NENTORI DITE PUSHIMI!

Qeveria ka vendosur që data 27 nëntor (ditë e hënë) të jetë pushim për administratën, ndërsa do të zëvendësohet me një ditë tjetër pune brenda këtij viti.

Ky vendim vjen për faktin se datat 28-29 nëntor janë pushim si rrjedhojë e festës së Pavarësisë dhe Çlirimit. Në këtë mënyrë, bashkë me fundjavën punonjësit e administratës i bie që do të kenë 5 ditë pushime.

Arsyeja duket se është fakti se dita e hënë është mes dy ditëve pushim të fundjavës dhe dy ditëve të festave të nëntorit, ndërsa do të zëvendësohet brenda vitit.

Lexoni dhe kete

COUTILLO :REFORMA NE DREJTESI PO HAS NE VESHTIRESI

Alberto Cutillo, i pranishëm në Shkodër në kuadër të festës kombëtare të Italisë që u …