Wednesday , 27 January 2021

VENDOSJA E KUFIZUESVE TË SHPEJTËSISË

Bashkia Shkodër vijon investimet edhe për sigurinë rrugore. Këtë të marte ka nisur vendosja e kufizuesve të shpejtësisë apo “bumeve” siç njihen ndryshe.

Janë disa zona të planifikuara për tu vendosur këto bume…

Ky është një investim me vlerë 2.1 milion lekë nga të ardhurat e Bashkisë së Shkodrës.

Lexoni dhe kete

RËNDOHET SITUATA E PËRMBYTJEVE NË BASHKINË SHKODËR

Përkeqësohet situata e përmbytjeve në territorin e Bashkisë Shkodër. Hidrometri në Dajç shënon kuotën 6.59 …