Sunday , 17 February 2019

“VEPRA POETIKE”, LIBRI I RI I ARBEN PRENDIT

Departamenti i Letërsisë në Fakultetin e Shkencave Shoqërore të Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi” organizon këtë të mërkurë një veprimtari promovuese të librit më të ri të pedagogut Arben Prendi. Libri i ri me titull “Vepra poetike” përfshin një përzgjedhje të krijimtarisë më të mirë të tij dhe është e strukturuar në shtatë cikle. Poezitë janë të natyrës meditative dhe reflektive, të ngjyrosura me momente të veçanta jetësore.

Ironia është “shoqe” ngushëlluese në këtë poezi, përmes kësaj ndriçohet natyra e botës dhe e ekzistencës. Në promovimin e librit morën pjesë pedagogë të Universitetit të Shkodrës dhe student të letërsisë dhe gazetarisë.

Lexoni dhe kete

BOCETET E GJERGJ KASTRIOTIT EKSPOZOHEN NE AMBJENTET E QKF-se

Boçetet e Gjergj Kastriotit Skëndëbeut të punuara nga skulptor të ndryshem janë ekspozuar në ambjentet …