Monday , 20 January 2020
Breaking News

VERIFIKIM PER PERSONAT QE MARRIN NDIHME EKONOMIKE

Personat me aftesi te kufizuara e kane te veshtire te punesohen pasi tregu nuk ofron shume mundesi , por Zv/ministria e Mireqenies Sociale dhe Rinis, Bardhylka Kospiri eshte shprehur se eshte duke u organizuar nje reforme e cila do te ndihmoje personat me aftesi te kufizuar per tu punesuar.Zv/Ministra ka folur dhe per verifikimin e te gjithe personave qe marrin ndihmen ekonomike nese jane perfitues te rregjullt apo jo.Do te shlyhen te gjitha borxhe qe shteti I ka personave me aftesi te kufizuar, ky eshte shtatori I pare qe nuk do te kete asnje munges ne pages te personave me aftesi te kufizuar eshte shprehur zv/ministria Kospiri

Lexoni dhe kete

PERKUJTOHET 552-VJETORI I VDEKJES SE SKENDERBEUT

Eshtë përkujtuar në Lezhë 552-vjetori i vdekjës së Gjergj Kastriotit Skëndërbeut. Në nderim të kësaj …