Thursday , 3 December 2020

VESHTAJ: ASNJE SHPRONESIM PER ISH PRONARET

Ndonese ka vite qe ka perfunduar autorstrada Shkoder-Hani I hotit, ende qytetaret nyuk kane marre shpronesimet per tokat e marra nga shteti. Shqetesimi I ngrit nga keshilltari I djtahte Gjovalin Veshtaj I cili I kerkoj qe bashkia malesi e madhe dhe keshilli bashkiak te ngrene zerin per kete.

Keshilltaret pavarsisht debateve kane miratuar 2 pikat e rendit te dites perkatesisht dhenja e ndihmes ekonomike per muajin mars dhe dhenja e menjehershme e ndihmes peer fatkeqesi natyrore.

 

Abonohu per lajmet e fundit 

[rainmaker_form id=”28203″]

Lexoni dhe kete

PRODHIMI I ENERGJISË SË PASTËR NË SHKODËR

Shkodra është e para në prodhimin e energjisë së pastër. Mesazhi është përcjellë me vendosjen …