Friday , 22 October 2021

“VËSHTIRËSI NË PLOTËSIMIN E VENDEVE TË LIRA TË PUNËS”

Po hasim vështirësi në plotësimin e vendeve të lira të punës dhe nuk po plotësohen të gjitha kërkesat e turizmit.

Shprehet kështu drejtorja e Drejtorisë Rajonale të Punësimit Shkodër, Rozafa Zmijani, e cila thotë se ka më shumë orientim drejt tregut të punës në Ulqin.

Bizneset nuk kanë paraqitur shumë oferta pranë zyrës së punës shton Zmijani…

Lexoni dhe kete

“TRANSPORTI URBAN NË SHKODËR DREJT KAPITULLIMIT”

Që nga data 8 gusht, kur u organizua protesta për shërbimin e transportit urban, situata …