VESHTIRESIA E LEVIZJES ME BIÇIKLETA NE QYTETIN E SHKODRES!

Shkodra njihet si qyteti i bicikletave, por te levizesh me bicikleta ne kete qytet duket teper e veshtire. Mungesa e korsive te ketyre mjeteve ne shume zona te qytetit te Shkodres, por edhe qarkullimi i shumte i automjeteve veshtiresojne se tepermi levizjen me bicikleta.

Jane vete qytetaret shkodran qe levizin cdo dite me bicikletat e tyre qe e shfaqin nje shqetesim te tille per Tv Rozafa.

Ndergjegjesimi per nje levizje me te lire me bicikleta mungon edhe ne Javen Europiane te Levizshmerise. Prandaj, kerkohet nje nderhyrje me e madhe nga pushteti lokal apo policia rrugore.

Lexoni dhe kete

“MOS NDERHYRJA NE RRUGEN E SHENGJINIT, E PAFALSHME”

Kryebashkiaku i Lezhës Fran Frrokaj, e ka quajtur të pafalshme mos ndërhyrjen për rikonstruksionin e …