Wednesday , 24 January 2018

VESHTIRESITE EKONOMIKE KUSHTEZOJNE NGROHJEN E SHKODRANEVE

I ftohti qe ka perfshire vendin tone ne ditet e fundit ka rritur edhe nevojen per tu pajisur me mjetet e ngrohjes nga qytetaret. Zakonisht, qytetaret perdorin dru zjarri apo gazin per tu ngrohur. Por, sic duket nga deklaratat e tyre ky dimer pritet te jete edhe me i “ftohte” per shkak te kushteve te veshtira ekonomike. Vete qytetaret e shfaqin nje shqetesim  te tille te pyetur se me cfare do te ngrohen kete dimer.

Si ngrohja me dru zjarri, ashtu edhe ajo me gaz kushtojne shtrenjte e nje pjese e qytetareve detyrohen te kursejne te ardhurat e tyre.

Lexoni dhe kete

MEMORIAL PER ISH-TE PERNDJEKURIT POLITIK GJATE REGJIMIT KOMUNIST

Shume shpejt ne qytetin e Shkodres do te ndertohet nje memorial per ish-te perndjekurit politik …