Breaking News

VESHTIRESITE NE QARKULLIMIN E QYTETIT TE SHKODRES

Qarkullimi i mjeteve ne Shkoder cdo dite e me shume po veshtiresohet. Cdo kush ka frike dhe ajo qe eshte kryesorja eshte kujdesi i madh. Rregullat thyhen nga te gjithe si nga drejtuesit e mjeteve ashtu edhe nga kembesoret dhe bicikletat.

Nga ana tjeter jane edhe kembesoret ata qe pavaresisht rrezikut te ecjes ne rruge dhe pasojave qe mund te kene ato vazhdojne te shfrytezojne rrugen per te ecur ne vend te trotuarit.

Kembesore qe ecin ne rruge dhe jo ne trotuare, automjete te cilat parkohen dyshe per shkak te mungeses se parkingjeve. Qendra e qytetit dhe hyrje daljet nga Shkodra jane pikat ku lindin problemet me te medha per shkak edhe te fluksit te madh te mjeteve, ku ne jo pak raste aksidentet ndodhin nga pakujdesia.

 

Lexoni dhe kete

“DUHET VETEM NJE INFRASTRUKTURE E MIRE PER RRUGEN E THETHIT”

Problematika me borën  që sjell bllokimin e rrugës se Thethit është e tillë prej disa …