Sunday , 21 January 2018

VETEM 25 MIJE DOSJE TE SIGURIMIT TE SHTETI KANE SHPETUAR

Nje pjese e dosjeve te sigurimit te shtetit te nje periudhe te caktuar jane eleminuar. Duhet theksuar se vetem 25 mije dosje kane shpetuar nga qindra e mijera te tjera qe kane ekzistuar. Keshtu u shpreh nga Shkodra deputeti i Partise Demokratike ne kete qark, Romeo Gurakuqi.

Nderkohe, Gurakuqi foli edhe per pastertine e figures se funksionareve te larte te administrates publike dhe te zgjedhurve, ku tha se ligji duhej te detyronte cdo zyrtar te larte te kishte nje shkeputje me te kaluaren e tij.

Gurakuqi eshte deputeti i cili e ka plotesuar nje formular te tille dhe kerkon qe nje gje te tille ta bejne edhe deputetet e tjere.

Lexoni dhe kete

NISMA PER PYLLEZIMIN E TARABOSHIT NE SHKODER

Ministria e Mjedisit, Bashkia Shkoder, organizata “Eko Mendje” dhe organizata dhe institucione te tjera ne …