VETINGU NE POLICI, GURAKUQI: DUHET VULLNET

Mjafton të kesh një polici që nuk abuzon me liritë civile dhe respekton lirinë e individit. Dhe kështu, është shumë e lehtë të bëhet ky vend, por mjafton të kesh vullnet. Kështu shprehet deputeti i Partisë Demokratike në Qarkun Shkodër, Romeo Gurakuqi. Sipas tij, janë 286 specialistë të hequr nga puna që kanë kryer në akademitë të njohura të policisë.

Policia e shtetit shqiptar mund të bëhet farë lehtë, edhe me pak përsona të ndershëm shton Gurakuqi.

Sipas deputetit të PD, me një polici të pakorruptuar do të ketë edhe funksionim më të mirë të shtetit. 

Lexoni dhe kete

MBLEDHJE E PERBASHKET E QEVERISE SHQIPTARE DHE MALAZEZE NE SHKODER

Qeveria Shqiptare dhe Qeveria e Malit të Zi kanë zhvilluar mbledhjen e përbashkët në Shkodër. …