Friday , 17 September 2021

VEZHGIM I TV ROZAFA, ASNJE LISTE ZGJEDHESISH NE KZAZ-te E SHKODRES

Në asnjë nga KZAZ-të e Shkodrës nuk janë afishuar listat përfundimtare të zgjedhësve. Ndërsa mësohet se janë marrë në dorëzim materjalet zgjedhore.

Po ashtu edhe në qëndrat e votimit nuk ka lista të afishuara. Nga ana tjetër në KZAZ-ne 5 që ndodhet tek shkolla e mesme Shejnaze Juka ne Shkoder te vetmet lista janë të matures shtetrore.

Ne KZAZ-nr 4 qe ndodhet tek Shkolla 9 vjecare “Azem Hajdari” dera e oborrit të shkollës është e mbyllur.

Te gjithe KZAZ-te e Shkodres jane marrë në mbrojtje dhe ruhen nga officer të policisë së shtetit. Bashkia e Shkodrës I ka kërkuar KQZ-së që të liroi ambientet në të cilat janë vendosur KZAZ-te në bazë të dekretit të Presidentit të anullimin e datës 30 qershor si dite e zgjedhjeve lokale.

Lexoni dhe kete

PD AKUZA NDAJ QEVERISË PËR GJOBA POLITIKE

Partia Demokratike ka denoncuar atë që e cilëson goditje selektive nga ana e qeverisë për …