Saturday , 20 April 2019

VIHET NE SKENE MELODRAMA “E DUA JETEN”

“E dua jeten” ishte titulli i melodrames të vënë në skenen e qendres kulturore të fëmijeve në Lezhë këtë të martë, duke sjellë për herë të parë shfaqeje të tilla.Tabloja muzikore 2 planeshe, me tre akte tërheqi vemendjen e shumë të pranishmeve të cilët kishin mbushur sallen e QKF-së.Përgjegjësi i këtij institucioni Marçel Lacaj thotë se veprimtari të tilla janë një mënyre e mirë për aktivizimin e fëmijeve, ndërsa shton se se kjo melodrame përcjell mesazhin e shpreses për Shqiptaret.

Kjo meledrame do të pasohet nga të tjera shfaqje të cilat do të vihen në skenen e Qendres Kulturore të fëmijeve gjatë këtij viti, e kjo falë mbështetjes së Bashkise Lezhe.

Lexoni dhe kete

“BILBILAT E VEGJEL TE SHKODRES KENDOJNE”, MBYLLET NATA E FUNDIT

Mbrëmjen e së mërkurës është përmbyllur nata e tretë dhe e fundit e festivalit “Bilbilat …