Wednesday , 20 June 2018

VIHET NE SKENE MONODRAMA “VAJZA ME KUKULL”

Eshte vendosur ne skenen e teatrit “Migjeni” monodrama “Vajza me Kukull”. Nje monodrame e autorit Fadil Kraja dhe me regji te Agron Dizdarit u vendos ne skene nga aktorja Drande Xhaj. Monodrama  trajtonte nje problem aktual sic jane vlerat e sistemit te drejtesise dhe te shoqerise civile qe duhet te jene te pastra dhe kishte ne fokus keq-trajtimin e grave. Autori Fadil Kraja tregoi se cfare kerkonte te arrinte me ane te kesaj monodrama.

Ndersa, regjisori Agron Dizdari vleresoi Drande Xhaj per kete monodrame, ndersa kjo e fundit duartrokitjet e publikut ne skene.

Monodrama “Vajza me kukull” do te vihet ne skenen e teatrit “Migjeni” edhe mbremjen e kesaj te Premte.

Lexoni dhe kete

“AHENGU SHKODRAN DHE TRANSFORMIME TE TIJ NE PERIUDHEN SOCIALISTE”

Në kuadër të programit të bisedave për artin, këtë të mërkurë u zhvillua takimi i …