Saturday , 24 October 2020

VIJOJNË AKTIVITETET E “SHKODRA JAZZ FESTIVAL”

Një natë para mbylljes së edicionit të këtij viti të Shkodra Jazz Festival, mbrëmjen e së shtunës u zhvillua aktiviteti i radhës, këtë herë në sheshin “Nënë Tereza”. E pranishme në këtë aktivitet ishte edhe ministrja e kulturës, Elva Margariti, që foli për mbështetjen e këtij festivali.

Pandemia ka dhënë efektin e saj në aktivitetet kulturore…

Ndërkohë, ministrja foli edhe për hapjen e teatrove…

Shkodra Jazz Festival përmbyll aktivitetet e saj mbrëmjen e kësaj të dielë, ndërkohë të gjitha këto aktivitete janë filmuar të plotë nga TV Rozafa.

Lexoni dhe kete

DITA NDËRKOMBËTARE E SHKOPIT TË BARDHË

Në Ditën Ndërkombëtare të Shkopit të Bardhë, ose siç njihet ndryshe dita e të verbërve, …