VIJOJNË AKTIVITETET NE “FESTËN E ZOJËS SË SHKODRËS”

Në kuadër të Festës së Zojës së Shkodrës, festimet kanë vijuar edhe pasditën e së dielës. Në katedralen e “Shën Shtjefnit”, mesha u drejtua nga arqipeshkvi i Tiranës, Imzot Georg Frendo.

Ai ka edhe një mesazh për shoqërinë…….

Pas meshës u organizua edhe një moment festiv me hedhjen e fishekzjarrës.

Lexoni dhe kete

MARATONA E DHURIMIT TË GJAKUT PËR FËMIJËT TALASEMIKË

Nevoja e madhe e dhurimit të gjakut për fëmijët talasemikë ka bërë që Vëllazëria Ungjillore …