Thursday , 22 February 2018

VIJOJNE PROVOKIMET, AMBASADORI SERB NE SHQIPERI: KOSOVA PER NE ESHTE TOKE SERBE

Pas Priftit Radomir Nikçeviq ka qene edhe ambasadori Serb ne Tirane Miroljub Zarić i cili ka folur per çeshtjen e pavaresiss se Kosoves. Ai ka thene Kosova eshte e pavarur per Ju per ne Jo dhe se ajo eshte toke serbe.

Ambasadori Zariq komentet rreth ceshtjes se Kosoves i beri gjate vizitave ne komunitetin Serbo-Malazez ne Shkoder me rastin e Krishtlindjes Ortodokse sipas kalendarit Julian.

Lexoni dhe kete

REFORMA E UJIT, SENSIBILIZOHEN QYTETARET NE LEZHE

Reforma e qeverisë për ujin ka sjellë sensibilizim të qytetareve në Lezhë për të shlyer …