Monday , 22 January 2018

VIJOJNE RRADHET PRANE LIBRARIVE NE SHKODER

Pavaresisht se viti i ri shkollor ka nisur qe diten e djeshme, nje fakt i tille nuk ka shmangur perseri rradhet e gjata prane librarive ne qytetin e Shkodres. Qytetaret ankohen se i sorollasin ne librari te ndryshme per shkak te mungeses se disa librave. Gjithashtu, edhe rradhet vijojne te jene te pranishme.

Por, ajo qe bie ne sy gjate rradheve prane librarive jane edhe femijet.

Ne vend qe te ishin ne shkolle duke zhvilluar mesimin, edhe vete femijet detyrohen te qendrojne ne rradhe per tu pajisur me libra.

Lexoni dhe kete

SHULLANI: NDALNI VRASJET PËR DROGË!

Kryetari i misionit të pajtimeve të gjaqeve në Qarkun e Shkodrës, Nikollë Shullani ka një …