VIJOJNE RRESHQITJET E DHERAVE, RREZIKOHEN DISA BANESA

Vijon shembja masive e dherave ne lagjen Varosh te Lezhes.

Reshjet e shiut kane perkeqesuar situaten, teksa muri i rruges se kalase ka pesura serish shembje dhe rezikohet bllokimi i rruges.

Ne zone pritet te mberrijne eksperte te sherbimit gjeologjik per te percaktuar rrezikshmerine qe te behet me pas dhe nje plan nderhyrje, pasi ne rrezik jane dhe banesat.

Lexoni dhe kete

PROBLEMET ME ENERGJINE ELEKTRIKE NE THETH

Luhatjet e energjisë elektrike dhe shpeshherë mungesa e saj ka krijuar një problem serioz për …