Wednesday , 2 December 2020

VIJON DEMTIMI I RRUGES SE BARDHAJVE NE SHKODER

Rruga qe lidh zonen e Bardhajve, por edhe fshatra te tjera te Njesise Administrative Postrribe me qytetin e Shkodres po shkon drejt degradimit dita-dites. Prej vitesh kjo rruge ndodhet e amortizuar dhe askush nuk ka nderhyre per rregullimin apo asfaltimin e saj. Per amortizimin e rruges flasin edhe banoret e zones, qe kerkojne nderhyrje nga pushteti lokal.

Kalimi ne kete rruge veshtirohet edhe me shume kur ka reshje shiu. Kane mjftuar reshjet e shiu qe kane rene mbremjen e se Shtunes, qe gropat e lena te hapura ne kete rruge te mbushen me uje.

Lexoni dhe kete

“SOT PËRBALLEMI ME SFIDA TË SHUMTA”

Sot përballemi me sfida të shumta, me goditje ndaj fesë tonë, siç janë edhe fushatat …