VIJON DJEGIA E MBETURINAVE TEK “VARREZAT E DESHMOREVE”

Edhe kete te merkure mbeturinat prane varrezave te deshmoreve jane djegur pa asnje shqetesim nga ana e autoriteteve. Pamvarsisht apeleve dhe se fundi edhe masave te ndermarra per ndalimin e djegies se mbeturinave duket se qytetare te pa pergjegjshem nuk ndergjegjesohen. N

dersa nga ana e policise se qarkullimit situata nuk po vezhgohet ne asnje moment te dites. Duket se marreveshja me Prefekturen per monitorimin e mjeteve dhe personave qe djegin mbeturina eshte formale. Banoret shprehen  se kjo situate ka dale jashte kontrollit, pasi djegia e mbeturinave vjon prej kohesh, ndersa as shirat e fundit disa jave me pare nuk e kane shuar pasi thellesia e mbeturinave te akumuluar eshte me shume se 5 meter.

Sikur kjo te mos mjaftoje hedhja e inerteve dhe mbeturinave vijon, si dhe djegia e tyre eshte e perditshme. Masat e ndermarra duhet te jene me serjoze dhe te efektshme pasi fjalet ne ajer nuk po ndergjegjesojne aspak qytetaret qe te mos hedhin dhe djegin mbeturina ne kete zone te ndaluar.

Lexoni dhe kete

KULLAT E VROJTIMIT E NDOTJA AKUSTIKE, PROBLEM NE VELIPOJE

GjatĂ« mbledhjes sĂ« komitetit rajonal tĂ« turizmit nĂ« VelipojĂ«, Petrika Dumka, pĂ«rfaqĂ«sues i drejtorisĂ« vendore …