Breaking News

VIJON PROTESTA E STUDENTEVE TE SHKODRES

Studentët e Universitetit të Shkodrës kanë vijuar këtë të marte me bojkotin e mësimit. Ata i kanë bërë një kërkesë zyrtare rektoratit që të shtyhen datat e riprovimeve. Në kerkesë studentët shprehen se datat e shpallura nga Rektorati për sezonin e provimeve të mbartura për të gjitha fakultetet nuk janë të përshtshme në këtë periudhë protestash. Ata kërkojnë gjetjen e një periudhe më të përshtashme për zhvilimin e provimeve.

Kështu, edhe ditën e sotme, studentët nuk iu rikthyen proçesit mësimor e do të vijojnë të jenë në mbështetje të studentëve të Tiranës.

Lexoni dhe kete

GJAKMARRJA, 50 TE VRARE DHE 130 TE PLAGOSUR NE 2018

Organizata “Operazione Colomba” organizoi këtë të premte aktivitetin e radhës ndërgjegjësues në luftën kundër gjakmarrjes …