VIJON PUNA PER SHEMBJEN E PALLATEVE NE LEZHE

Pas shembjes së konviktit të shkollës profesionale “Kolin Gjoka” dhe shkolles 9-vjeçare “Gjergj Kastrioti” në Lezhë po vijon puna për shembjen e pallateve të dëmtuara nga tërmeti i 26-nëntorit të vitit 2019.

Prej dy ditësh eskavatoret janë vendosur në lagjen në lagjen “Besëlidhja” për shembjen e 4 objekteve të shpallura të pabanueshem në këtë zonë.

Banoret e konsiderojnë të vonuar ndërhyrjen, ndërsa ka pretendime se vleresimi i dëmëve në këto pallate nuk është bërë siç duhet dhe se e kanë humbur shpresen për rindërtimin brenda një kohë të shpejtë.

Shembja e objekteve të dëmtuara nga tërmeti në Lezhë ka nisur prej gati dy javesh dhe se i gjithë proçesi është parashikuar të mbyllet brenda dy muajsh, për ti hapur rrugë rindërtimit.

Lexoni dhe kete

PROTESTE KUNDER HEC-it, BLLOKOHET RRUGA E KOMBIT

Vijimi i punimeve dhe mungesa e reagimit nga institucionet shtetërore, ka ngritur sërish në proteste …