Thursday , 27 February 2020

“VIT TË MBARË O SHKODËR”

Me rastin e ditës botërore të paqes, arqipeshkvia Shkodër – Pult ka organizuar aktivitetin e përvitshëm “Vit të mbarë o Shkodër”. Aktiviteti i organizuar në teatrin “Migjeni”, erdhi nën moton e mesazhit të Papa Françeskut “Paqja si ecje shprese: dialog, pajtim dhe kthim ekologjik”.

E pranishme ishte edhe kryebashkiakja e Shkodrës, Voltana Ademi, që tha se kemi mbyllur një vit aspak të lehtë.

Gjatë takimit u mbajt edhe disa sekonda heshtje për situatën në Lindjen e Mesme.

Lexoni dhe kete

FUSHATA E NDËRGJEGJËSIMIT ANTI- KANABIS NË SHKODËR

Si çdo vit, Bashkia e Shkodrës në bashkëpunim me Drejtorinë Vendore të Policisë Shkodër, kanë …