“VIT TË MBARË SHKODËR”

Komisioni Dioqezian “Drejtesi e Paqe” ka organizuar ne teatrin “Migjeni” Shkoder aktivitetin e pervitshem “Vit te mbare Shkoder”, ku u lexua edhe mesazhi i Papa Françeskut nen moton “Dialogu mes brezave, edukim dhe pune: mjete per ndertimin e nje paqeje te qendrueshme”, si edhe perkoi me 25 vjetorin e shugurimit Ipeshkvnor te Imzot Angelo Massafra, ku me kete rast Keshilli i Qarkut Shkoder i akordoi titullin “Nderi i Qarkut”…

Te pranishem ne aktivitet ishin edhe drejtues te pushtetit vendore dhe komunitetet fetare, te cilet u ndalen tek rendesia e bashkejeteses dhe harmonise ne Shkoder…

Banda muzikore e personave me aftesi ndryshe si dhe kengetare dhe pjese me valle ishin pjese e ketij aktiviteti tradicional.

Lexoni dhe kete

U RINDERTUA PAS TERMETIT, PALLATI NE LEZHE I KYÇUR

I inauguruar prej gati 1 muaj nga kryeministri Edi Rama, pallati 88 në lagjen “Skëndërbeg”, …