Tuesday , 18 February 2020
Breaking News

VITI I RI, RIKTHEHET NORMALITETI NE LEZHE

Këto pamje i përkasin qytetit të Lezhës në diten e 4 të vitit të ri. Pas tre ditesh qetesie ka nisur të rikthehet rutina e përditshme.Biznesit kanë ngritur qepenat për të pritur klientet e parë të vitit 2019-të, ndërsa lëvizjet e qytetarave janë të shumta.

Një pjese e tyre vrapojnë për të kapur orarin e punes e të tjere për të përmbyllur vizitat që ende vijojnë të jenë traditë për vitin e ri. Jo vetem qendra e qytetit por dhe zonat e tjera të Lezhës janë gjëllëruar pas ditëve festive.

Lëvizjes e automjetëve janë të shumta, duke sjellë një trafik të rënduar në rruget e Lezhës, ndërsa policia vijon të jetë prezente në shumë zona, duke kryer misionin e saj. Diten e hënë pritet të nisë punen dhe administrata shtetërore për të qenë në shërbim të qytetareve.

Lexoni dhe kete

“FESTA E DON BOSKOS 2020”

Oratori Don Bosko në Shkodër ka zhvilluar këtë të dielë “Festën e Don Boskos 2020”. …