Wednesday , 18 September 2019

VITI I RI, RIKTHEHET NORMALITETI NE LEZHE

Këto pamje i përkasin qytetit të Lezhës në diten e 3 të vitit të ri.Pas dy ditesh qetesie ka nisur të rikthehet rutina e përditshme.Biznesit kanë ngritur qepenat për të pritur klientet e parë të vitit 2019-të, ndërsa lëvizjet e qytetarave janë të shumta.

Një pjese e tyre vrapojnë për të kapur orarin e punes e të tjere për të përmbyllur vizitat që ende vijojnë të jenë traditë për vitin e ri.Jo vetem qendra e qytetit por dhe zonat e tjera të Lezhës janë gjëllëruar pas dy ditëve festive.Lëvizjes e automjetëve janë të shumta, duke sjellë një trafik të rënduar në rruget e Lezhës, ndërsa policia vijon të jetë prezente në shumë zona, duke kryer misionin e sajë.

Ditën e sotme ka nisur punen dhe administrata shetërore, pwr tw qenë në shërbim të qytetareve.

Lexoni dhe kete

“Aaa KUSH ASHT N’DERË” NË TEATRIN “MIGJENI” ME 11 DHE 12 SHTATOR

Mjeshtëri i Madh Sandër Ruçi rikthehet nga Amerika në Shkodër për të organizuar recitalin e …