Friday , 21 February 2020
Breaking News

VITI I RI SHKOLLOR NË “DËSHMORËT E PRISHTINËS”

Prefekti i Qarkut Shkodër, Çesk Millja, zgjodhi shkollën 9-vjeçare “Dëshmorët e Prishtinës” për të përcjellë urimin e tij në ditën e parë të vitit të ri shkollor.

Ndërkohë një urim, por edhe për sfidat në vitin e ri shkollor foli edhe drejtori i zyrës vendore të arsimit Shkodër, Kadri Ymeri.

Lexoni dhe kete

NGA RRËZIMI I BUSTIT TË DIKTATORIT DERI MË SOT… NJËSOJ

Plot 29 vite më parë, 20 shkurt 1991 qytetarë e kryesisht të rinjtë, rrëzuan bustin …