Friday , 22 October 2021

VITI I RI SHKOLLOR NË SHKODËR, MESAZHI I ADEMIT

Nëpërmjet një komunikimi të shpërndarë për mediat, kryetarja e Bashkisë Shkodër, Voltana Ademi ka përcjellë mesazhin e saj një ditë para fillimit të vitit të ri shkollor. Përveç urimit, Ademi përmendi edhe investimet që janë realizuar në disa kopshte.

Ndërkohë, këtë vit përsëri do hapet një kopsht i ri. Por, Ademi tregon se edhe në ish shkollën veterinare do nis puna që të jetë në funksion shumë shpejt për ndërtimin e një kopshti dhe çerdhe të re për zonën.

Në këto ditë të pandemisë, Ademi u shpreh se është e domosdoshme të respektojmë rregullat për tu mbrojtur nga Covid-19.

Lexoni dhe kete

“TRANSPORTI URBAN NË SHKODËR DREJT KAPITULLIMIT”

Që nga data 8 gusht, kur u organizua protesta për shërbimin e transportit urban, situata …