Wednesday , 29 September 2021

VITI I RI SHKOLLOR NË SHKOLLËN E “VJETËR” NË FSHATIN DOMEN

Kjo ndërtesë që shihni në pamje nuk është ndonjë stallë apo godinë e braktisur, por shkolla 9-vjeçare në fshatin Domen të Njësisë Administrative Postribë të Bashkisë Shkodër.

Një godinë e lënë në harresë, që pranohet edhe nga banorët, të cilët thonë se nuk mirëmbahet. Ato kërkojnë ndërhyrje, pasi në një godinë të tillë nuk mund të ketë mësim të rregullt.

Kjo shkollë ndodhet në një gjëndje të tillë prej disa vitesh dhe siç duket është lënë pas dore nga institucionet përgjegjëse.

Lexoni dhe kete

NIS PROÇESI MESIMOR NE 41 SHKOLLAT E LEZHES

8637 nxënës nisen këtë të hënë vitin e ri shkollor në Lezhë, nga të cilët …