Sunday , 16 September 2018

VITI I RI SHKOLLOR, SFIDAT E DAR SHKODER

Këtë vit shkollor, DAR Shkodër ofron shërbim për 26 mijë nxënës, ku 1750 prej tyre do të ulen për herë të parë në bankat e shkollës. Drejtori i DAR Shkodër, Kadri Ymeri, e pranon se ka problematika të vogla, çka përkthehet në ndërhyrje të më vonshme në disa shkolla, por të të gjitha shkollat do të jenë të hapura ditën e parë.

Këtë vit shkollor do të ketë disa sfida të reja sipas Ymerit.

Në fund, ai ka edhe një urim për të gjithë nxënësit dhe mësuesit.

Lexoni dhe kete

42 VITE PAS NDERTIMIT, RIKONSTRUKTOHET SHKOLLA E VELIPOJES

Shkolla “Nikollë Zogorjani” është e vetmja shkollë në njësinë administrative Velipojë e ndërtuar nga viti …