Friday , 15 January 2021

VITI I RI, SITUATË E QETË NË SPITALIN E SHKODRËS

Viti i ri 2021 ka kaluar në qetësi në pjesën më të madhe të vendit, natyrisht edhe në Shkodër.

Kjo edhe për shkak të kufizimit të lëvizjeve pas orës 20:30. Kësisoj, edhe situata në spitalin rajonal të Shkodrës ka qenë e qetë dhe nuk ka pasur raste të rënda.

Mjekja e urgjencës pranë spitalit, Xheneta Alija, thotë se ka pasur vetëm 2 – 3 raste nga aksidentet, pa dëme të rënda.

Në këtë situatë të qetë kanë ndikuar mungesa e festimeve në qytet, siç ka ndodhur vitet e tjera.

Lexoni dhe kete

DËMTIMI I SHTYLLAVE NË PEDONALE NË SHKODËR

Dëmtimi i shtyllave nga persona të papërgjegjshëm vijon të jetë një problematikë serioze në Bashkinë …