Monday , 22 January 2018

VITI I RI SHKOLLOR NE LEZHE PA PROBLEMATIKA

Viti i ri shkollor ka nisur pa problematika të shumta në shkollat e Lezhës. Drejtori i Arsimit Bardhok Pulaj thotë se shpërndarja e librave është bërë në shumicen e shkollave, ndërkohe që dhe godinat arsimore i plotesojnë kushtet zhvillim normal te proçesit mësimor.

Pulaj ka kërkuar një angazhim më serioz për të bërë më të miren në shërbim të dijes.

Pavarësisht deklarateve të drejtuesve të Arsimit dhe Bashkisë nuk mungojnë shkollat me probleme kryesisht në fshatra si rezultat i amortizimit të godinave.

Lexoni dhe kete

SHULLANI: NDALNI VRASJET PËR DROGË!

Kryetari i misionit të pajtimeve të gjaqeve në Qarkun e Shkodrës, Nikollë Shullani ka një …