Monday , 22 January 2018

VITI I RI SHKOLLOR NIS NDRYSHE NE SHKOLLEN 9-VJEÇARE “OSMAN DHAMPIRAJ”

Me dritare te thyera, banjo te amortizuara dhe pa roje e pastruese. Keshtu e ka nisur vitin e ri shkollor shkolla 9-vjeçare “Osman Dhampiraj” ne Shtoj i Ri te qytetit te Shkodres. Pavaresisht kerkeses asgje nuk eshte bere per kete shkolle. Drejtorja e shkolles, Saime Agrepi thote se eshte premtuar nga nje shoqate per dritare te reja, por nuk dihet kur do te sillen.

Agrepi ben me dije se te vetmet nderhyrje ne kete shkolle jane lyerja e korridorit dhe 3 klasave, ndersa mesuesit kane pastruar vete klasat e tyre. Pastruese nuk do te kete, ndersa persa i perket rojeve do te vendosen kamera sigurie.

Shkolla, ne te cilen studiojne rreth 190 nxenes, nuk njeh nderhyrje prej vitesh dhe ky vit shkollor pritet te jete teper i veshtire.

Lexoni dhe kete

LEVIZJE NE ADMINISTRATEN E BASHKISE LEZHE

Në Bashkinë e Lezhës kanë nisur lëvizjet e para në administratë. Paralajmërimi i bërë nga …