Thursday , 1 October 2020

“VIVA LA MUSICA” NE DITEN BOTERORE TE MUZIKES

E kthyer në traditë tashmë, kori dhe solistët e shoqatës “Rozafa Expression” kanë organizuar Festën e Muzikës, me koncertin e titulluar “Viva La Musica”. Një koncert që jepet çdo vit në Ditën Ndërkombëtare të Muzikës, që shënohet me datë 21 qershor. Edhe këtë vit koncerti festiv tradicional u organizua në ambjentin e hapur të sallës “Marianne Graf” të Qendrës së Këndimit Koral “Rozafa Expression” në qytetin e Shkodrës. Kompozitori i njohur Zef Çoba flet për organizimin e këtij koncerti.

Në këtë aktivitet merrnin pjesë figura të njohura të artit në qytetin  e Shkodrës si edhe kryebashkiakja Voltana Ademi.

Lexoni dhe kete

TURIZMI KULTUROR NË SHKODËR DREJT ZEROS

Një nga sitet më atraktive turistike sic është Kalaj Rozafa e Shkodrës, këtë vit është …