Saturday , 14 December 2019

VJEDHJA E BAGETIVE SHQETESIM NE LEZHE

Vjedhja e bagëtive është kthyer në shqetësim për banoret e fshatrave të Lezhës. Dy lopë në pronësi të kusherinjeve Rrok e Fran Gjini u vodhen naten 15 korrikut në fshatin Baqel të Njesisë Administrative Blinisht. Ata thonë se jetësa e tyre është e lidhur me bujqësinë e blektorinë dhe vjedhja e bagëtive është një humbje mjaft e madhe për ta.

Në këto kushte fermeret thonë se janë të detyruar të bëjnë roje gjatë natës për tu mbrojtur pronen e tyre nga hajdutet.

Dy ditë më parë Policia e Lezhë ka arrestoi dy përsona për vjedhje të bagëtive të trasha, ndërsa dy lopet e dy kusherinjve të vjedhura në Baqel nuk janë gjetur ende.

Lexoni dhe kete

MBLEDHJA E KËSHILLIT BASHKIAK SHKODËR

2 pika kanë qenë në rend dite në mbledhjen e radhës të Këshillit Bashkiak Shkodër. …