Monday , 26 February 2018

VJEDHJA E PUSETAVE, PROBLEM NE QYTETIN E SHKODRES

Vjedhja e pusetave vijon te jete nje problem shqetesues ne qytetin e Shkodres. Nje problematike e tille ngrihet edhe nga drejtori i ndermarrjes ujesjelles- kanalizime Shkoder, Mark Molla qe ka nje apel per qytetaret dhe drejtorine vendore te policise Shkoder. Molla thekson se po vidhen pusetat ne te gjithe territorin e Bashkise Shkoder dhe ka ankesa nga qytetaret, pasi hidhen edhe mbeturina. Molla kerkoi qe qytetaret te denoncojne ato qe shohin duke shkaterruar pusetat.

Unaza Perendimore ne qytetin e Shkodres eshte nje nga zonat qe perballet me se shumti me kete problematike dhe nderhyrja ne kete zone por edhe ne shume zona te tjera eshte teper e domosdoshme, pasi rrezikohet edhe kalimi i qytetareve, sidomos naten.

Lexoni dhe kete

NDIHMA DHE USHQIME PËR SHTËPINË E FËMIJËS 6–16 VJEÇ NË SHKODËR

Ambasada Kineze në vendin tonë ka dhuruar këtë të hënë disa ushqime dhe ndihma të …