Thursday , 15 April 2021

VLERËSIMI I TESTIMEVE TË KUALIFIKIMIT TË MËSUESVE

Në një prononcim për mediat, drejtorja e Zyrës Vendore të Arsimit Shkodër, Blediana Osja, ka folur për vlerësimin e testimeve të kualifikimit për mësuesit.

Ajo tha se vlerësimi është ndarë në 3 faza dhe proçesi ka qenë transparent, ndërkohë po merren parasysh ankesat.

Tashmë priten rezultatet përfundimtare të këtyre testimeve.

Lexoni dhe kete

PROTESTE KUNDER HEC-it, BLLOKOHET RRUGA E KOMBIT

Vijimi i punimeve dhe mungesa e reagimit nga institucionet shtetërore, ka ngritur sërish në proteste …