Monday , 25 October 2021

VOCI: JETIMET SHQETESIM I VAZHDUESHEM, DUHET TE LARGOHEN

Konvikti “Arben Broci” kete vit ka patur nje rritje te nxenesve te regjistruar. Kjo pohohet nga drejtori Angjelin Voci. Ajo qe eshte tejet shqetesuese per konviktin eshte prania e jetimeve te cilet kane zaptuar katin e pare duke shkaktuar deme ne faturat e energjise te cilat paguhen nga konvikti e po ashtu duke rrezikuar ne jo pak raste edhe qetesine e studenteve…

Ne fakt mos gjetja e nje ambjenti nga ana e bashkise dhe sherbimit social per keta jeteime tashme ka alarmuar konviktin “Arben Broci” por edhe ate te shkolles “Prenke Jakova” te cilet kane derguar shkresa pa fund ne bashki por pa marre nje pergjigje.

Nje alternative e sugjeruar eshte godina e shkolles  veterinere tashme qe eshte transferuar ne Bushat.

Lexoni dhe kete

SHKODĂ‹R, 20 VIKTIMA NĂ‹ 2 VITET E FUNDIT TĂ‹ TRAFIKIMIT TĂ‹ QĂ‹NIEVE NJERĂ‹ZORE

Trafikimi i qĂ«nieve njerĂ«zore vijon tĂ« jetĂ« njĂ« fenomen shumĂ« i pĂ«rhapur nĂ« shoqĂ«rinĂ« shqiptare. …