Sunday , 27 September 2020

VOLAJ: QARKU SHKODER KA ME SHUME SE 50% HUMBJE NE RRJET

Humbjet ne rrjet te energjise elektrike mbeten problematke ne qarkun Shkoder pavarsisht te gjitha masave qe jane ndermarre. Kjo eshte evidentuar nga vete drejtori I OSHEE per zonen Shkoder Gasper Volaj I cili ju beri thirrje qytetareve qe te mos tentojne te vjedhin energji elektrike pasi penalizimet do te jene te renda.

Gjithashtu Volaj ka folur edhe per problematikat qe kane shoqeruar ditet e fundit rrethin e Pukes. Reshjet e debores kane lene per 2 dite pa energji elektrike disa komuna por qw gjate 24 oreve te fundit keto difekte jane riparuar.

Humbjet ne rrjet te energjise elektrike e kane rreshtuar qarkun Shkoder si me problematikun ne Shqiperi. Problem ky I cili sipas drejtorit Volaj vijon pavarsisht penalizimeve qe jane ndermarre ndaj qytetareve qe vjedhin energji elektrike.

Lexoni dhe kete

11,493 BIZNESE TE VOGLA KALUAN NE TVSH, PA KOSTO

Administrata tatimore njofton se kalimi i biznesit të vogël në skemën e TVSH-së është një …