Friday , 3 December 2021

VOLTANA ADEMI MITING N ANA E MALIT DHE BRDIC

Banort e komuns Ana e Malit jan t sigurt se fitorja i takon Partis Demokratike dhe Voltana Ademit. Kjo u konfirmua edhe gjat mitingut t zhvilluar n kt zon.

Kandidatja e PD-s pr bashkin Shkodr Voltana Ademi tha se primare sht parandalimi i prmbytjeve, qendra shndetsore si dhe kanalet kulluese.

Nga Brdica Ademi premtoi se ujsjellsi i Trushit do t realizohet si primare ndrsa transporti publik ka nj vmendje t veant.

Banort e Brdics nn entuziazmin e fitores i rezervuan kandidates Voltana Ademi nj pritje madhshtore ku fitorja me 21 qershor sht e sigurt pasi Brdica krkon ndryshim n qeverisje vendore.

Lexoni dhe kete

PS SHKODËR MBLEDHJE PËR TË AFRUAR SA MË SHUMË GRA NË PARTI

Partia Socialiste dega Shkodër ka organizuar një mbledhje, ku në fokus ishte përcjellja e mesazhit …