Saturday , 28 March 2020

VOLTANA ADEMI PREZANTON PROGRAMIN PËR SHËRBIMET SOCIALE

Nën moton “shërbime sociale dhe dinjitoze” kandidatja e partisë demokratike për bashkinë Shkodër Voltana Ademi prezantoi programin që bashkia e ardhshme ka për shërbimet sociale.

Por edhe përfaqesuesit e shoqatave organizatave si dhe shërbimeve sociale kanë vlerësuar programin i cili synon që të ketë një përmirësim rrënjësor të shërbimeve sociale në komunitet.

Bashk?rendimi dhe harmonizimi i aktiviteteve lokale me strategjit? dhe politikat komb?tare, me institucionet n? var?si t? pushtetit qendror, bashkit? fqinje dhe shtetet kufitare. Partneriteti i ngushtë me shoq?rinë civile, organizata jo-fitimprurëse, biznesin privat dhe biznesin social n? veçanti. Përmbushja e nevojave për strehim social, programi i banesave me kosto të ulët. Programi i pajisjes së truallit me infrastrukturë.

Lexoni dhe kete

“PO TË DËGJOJ” NË DAJÇ

GjatĂ« turit #PotĂ«dĂ«gjoj, kryetari i PartisĂ« Demokratike Lulzim Basha u ndal nĂ« Dajç tĂ« ShkodrĂ«s, …