Friday , 25 September 2020

VOLTANA ADEMI SHPALOS PROGRAMIN PER SPORTIN

Nen moton “Per Shkodren e sportit” kandidatja e partise demokratike ka mbledhur  specialist te fushave te ndryshme te sportit ne Shiroke per te diskutuar mbi projekt programin qe Kandidatja Ademi  do te realizoje ne krye te bashkise Shkoder. Duke nisur qe nga emri  “Vllaznia” dhe per te kaluar tek disiplina te tjera sportive kandidatja Ademi ka premtuar mbeshtetje maksimale.

Me pas kane qene sportistet dhe specialistet e fushes te cilet kane dhene sugjerime por edhe mbeshtetje per kandidaten Voltana Ademi per te qene ne krye te Shkodres.Gjetja e ambjenteve te pershtatshme per stervitje, bashkpunimi me drejtorine arsimore dhe fakultetin e sporteve, mbeshtetje financiare per disiplina te ndryshme jane vetem disa prej objektivave qe kandidatja Voltana Ademi do te realizoje ne krye te bashkise Shkoder.

Ndersa per Vllaznine Voltana Ademi ka premtuar qe do te mbeshtetet nga Bashkia Shkoder deri ne gjetjen e nje donator te sigurt per emrin e Vllaznise. Voltana Ademi duket se per sportin do te kete nje priotitet kyq kjo edhe per shkak te lidhjes se ngushte  te familjes se saj me sportin.

Lexoni dhe kete

PĂ‹RGATITJET PĂ‹R ZGJEDHJET E 25 PRILLIT

Te Partia Demokratike dega ShkodĂ«r vijon puna pĂ«r zgjedhjet e 25 prillit. TashmĂ« kjo forcĂ« …