VOLTANA ADEMI SHPALOS PROGRAMIN PR UNIVERSITETIN

Kandidatja e Partis Demokratike Voltana Ademi ka zhvilluar nj takim me pedagog t Universitetit Luigj Gurakuqi pr prezantimin dhe konsultimin e programit pr bashkpunimin e Bashkis s shkodrs me Universitetin Luigj Guarkuqi. Voltana Ademi si nj eksperte n fushn e msimdhnies ka shprehur qart pikat kye n t ciln bashkia synon jo vetm t investoj por edhe t bashkpunoj me universitetin.

M pas kan qen dekant dhe pedagogt t cilt prve vlersimeve pr programin e zonjs Ademi kan dhn edhe sygjerimet e nevojshme.

Me vullnetin e mir q t bashkpunojn pushteti lokal dhe universiteti pedagogt dhe kandidatja e Partis Demokratike Voltana Ademi kan qen n nj mendje q t bhet m shum pr universitetin Luigj Gurakuqi.

Lexoni dhe kete

VËSHTIRËSITË EKONOMIKE DHE PROBLEMATIKAT E TREGUT

Drejtuesi politik i PD në Qarkun Shkodër, Helidon Bushati, zhvilloi një vizitë në fshatin Kosmaç, …