Sunday , 28 February 2021

VOLTANA ADEMI TAKIM DERE ME DERE NE RAJONIN 3

Rajoni numer 3 ka qene ndalesa e radhes e candidate sse partise demokratike Voltana Ademi. Dere me dere dhe ne cdo biznes Ademi eshte takuar me banoret e ketih Rajoni. Pritja ka qene madheshtore ku qytetaret tashme jane te sigurte se rruga drejt dinjitetit dhe punesimit eshte Voltana Ademi.Mbeshtetja e qytetareve ne menyre te padiskutueshme sjell edhe nje here fitore te sigurte me 21 qershor

Kandidatet per keshilltare Kristi Kola dhe Terezina Hila kerkuan voten me 21 qershor per Voltana Ademin dhe partine demokratike

Takimet e Voltana Ademit dere me dere kane patur nje reagim mjaft pozitiv ku qytetaret e kane vleresuar faktiv se kandidatja Ademi nuk kerkon qe te shkojne qytetaret neper grupime por eshte vete Ademi e cila gjendet prane shqetesimeve te qytetareve. Me 21 qershor Shkodra ka ofruar nje mbeshtetje massive per Kandidaten e partise demokratike Voltanma Ademi pasi eshte alternative e zgjidhjes se problemeve.

Lexoni dhe kete

VËSHTIRËSITË EKONOMIKE DHE PROBLEMATIKAT E TREGUT

Drejtuesi politik i PD në Qarkun Shkodër, Helidon Bushati, zhvilloi një vizitë në fshatin Kosmaç, …